Bedste arbejdssko - Undgå skader og rygsmerter

Beste werkschoenen - Voorkom blessures en rugpijn

Met een actief dagelijks leven waarbij u voortdurend op de been moet zijn, kan dit erg belastend zijn. Ongeacht welk beroep u uitvoert, is een paar comfortabele en duurzame werkschoenen noodzakelijk om uw voeten te beschermen. Wij bieden werkschoenen aan die zijn aangepast aan uw wensen, ongeacht of u last heeft van overpronatie , rugklachten , pijn aan de knie , enkel, hielen of de kans op deze problemen in de toekomst wilt minimaliseren. Wij achten het onmogelijk om met onze voeten te kunnen praten, maar de voeten die tegen u praten zijn een natuurlijk fenomeen. Iedereen herkent waarschijnlijk wel dat hij na een lange werkdag de schuld geeft aan de schoenenkeuze als de voeten pijn doen. Onze werkschoenen hebben een goede demping en zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan criteria op het gebied van comfort, duurzaamheid en functionaliteit.

Wat is pronatie, onderpronatie en overpronatie

Werkschoenen voor verpleegkundigen

De zorgsector is een ongelooflijk zwaar en stressvol beroep voor zowel lichaam als geest, en daarom is de keuze van werkschoenen een belangrijke bouwsteen voor het welzijn van het lichaam. Voor het zorgpersoneel hebben wij goede werkschoenen . Of u nu als verpleegkundige, arts, verzorgende werkt of een ander beroep heeft waarbij u veel aan uw voeten moet werken, het is noodzakelijk om het juiste type schoen te kiezen. Endorfine heeft tot doel het comfort te verhogen en de voeten gezond te houden. Deze schoenen zijn voor u die extra gespannen bent door rugklachten en extra demping nodig heeft of gewoon werkschoenen nodig heeft die goed ademen.

Hoe je je schoenveters strikt

Werkschoenen voor winkelpersoneel

Rond de winkel, het magazijn in en weer naar buiten. De medewerkers in de winkel lopen dagelijks duizenden stappen, daarom is het schoeisel belangrijk. De meeste winkels die we kennen zijn oud met tegelvloeren en beton. Dit kan inspannend zijn en een goed paar schoenen met demping wordt essentieel. Voor een winkelmedewerker staat het centraal dat de schoenen makkelijk in te lopen zijn, maar ook goed zitten zonder dat er overdag aangepast hoeft te worden. Endorfine is de keuze voor jou, met neutrale kleuren in wit of zwart, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de dresscode op het werk.

Witte werkschoenen voor dames Zwarte werkschoenen voor dames

Werkschoenen voor leraren en opvoeders

Ook als je op je werk niet de hele dag op de grond staat, is het toch belangrijk om goede vrijetijdsschoenen te kiezen. Leraren en opvoeders lopen op het werk vaak op harde oppervlakken en het komt voor dat ze na urenlang staan ​​pijn in hun rug of voeten ervaren. Daarnaast is het essentieel dat de schoenen die binnenshuis worden gebruikt, tijdens pauzes en vrije tijd ook buitenshuis net zo goed zijn. Gebrek aan enkelsteun en veel belasting van de voorvoet zijn oorzaken van pijnlijke voeten. Endorfine zorgt voor comfort gedurende de hele werkdag.

Hoe schoenen wassen?

Hoe u de juiste schoenen kiest

  1. Als u veel tijd op een betonvloer, vlakke of harde vloer doorbrengt. Gebruik een schoen met een harde buitenzool . Endorfine heeft dikke zolen die de voeten goede demping geven.
  2. Een goede buitenzool moet zo vlak mogelijk zijn, niet banaanvormig.
  3. De schoen moet goed om de voet aansluiten en ondersteuning bieden . Endorfine zorgt voor zachte ondersteuning rond de enkel en hiel.
  4. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte in de schoen heeft, aangezien de voet gedurende de dag zowel in de breedte als in de lengte een centimeter uitzet. De joggingschoenen van Famme hebben een normale maat, dus aanpassingen zijn niet nodig.

Wanneer moet ik mijn schoenen vervangen?

Terug naar blog