Kend dine Freddy

Ken je Freddy

Freddy Pants: comfort en stijl voor elke dag

Freddy broeken staan ​​bekend om hun unieke combinatie van comfort en stijl. Met een perfecte pasvorm en innovatief ontwerp is de Freddy-broek ideaal voor dagelijks gebruik. Ontdek ons ​​ruime aanbod Freddy broeken en ervaar zelf het verschil.

WR.UP®-technologie

Eén van de meest populaire series van Freddy is hun WR.UP® broek. Deze broek is ontworpen met een speciale technologie die je rondingen op een flatterende manier lift en vormgeeft. Bekijk onze volledige selectie Freddy WR.UP®-broeken en vind jouw perfecte pasvorm.

Denimmateriaal

Freddy heeft broeken ontwikkeld in verschillende materialen. Inclusief denim, een slijtvast textiel gemaakt van duurzaam katoen. Het staat bekend om zijn karakteristieke diagonale weefsel, wat de stof sterkte en duurzaamheid geeft. Traditioneel is denim blauw, maar tegenwoordig is het verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen.

Ontdek onze Freddy-denimmodellen hier

Duurzaam Katoen

Freddy is een modern Italiaans merk dat zich richt op duurzaamheid. Daarom zijn al hun ‘gewone’ broeken gemaakt van duurzaam katoen. Naast denim bieden wij producten aan die functionaliteit combineren met mode. Wij hebben voor ieder wat wils. Ontdek hier onze katoenmodellen

Emana-materiaal

Freddy broeken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals Emana, dat dunner en elastischer is, maar ook in denim en duurzaam katoen. Deze materialen zorgen ervoor dat jij je altijd comfortabel voelt en er geweldig uitziet.

Bekijk hier alle Emana-modellen

Verschillende taillehoogtes en beenlengtes

Freddy broeken zijn verkrijgbaar in verschillende taillehoogtes en beenlengtes, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw lichaamstype en stijl. Ontdek onze selectie broeken met hoge taille en normale taille , evenals korte, lange en 7/8 lengtes .

Stijlvol en comfortabel

Freddy broeken zijn niet alleen functioneel, maar ook ontzettend stijlvol. Met hun moderne design en comfortabele materialen voel je je comfortabel en zie je er tegelijkertijd geweldig uit. Ontdek onze hele collectie Freddy broeken en update je garderobe met de laatste trends.

Bij Shapeit hebben we een grote selectie Freddy broeken voor elke gelegenheid. Klik op de links om onze verschillende collecties te verkennen en vind vandaag nog jouw nieuwe favorieten!

Terug naar blog