Dit is hoe wij onze producten ontwerpen

GRATIS VERZENDING VOOR ALLE BINNENLANDSE BESTELLINGEN $75+

De geschiedenis van Shapeit.dk

Tekst


Tekst

Dit is hoe wij onze producten ontwerpen

Ik begon Shapeit.dk in 2015. De hele essentie achter Shapeit.dk is om onze klanten de beste service ter wereld te bieden en een selectie die nergens anders te vinden is. Vanaf het begin is het voor ons belangrijk geweest om nauw contact te hebben met u als klant, om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij de keuze van een model en maat. Elke dag staat ons klantenserviceteam per telefoon, chat en e-mail klaar om u een actuele en persoonlijke service te bieden.

Tekst

Wie zijn we?

Mijn naam is Lærke Bro Knudsen en in 2015 heb ik Shapeit.dk opgericht samen met mijn man Anders Bro Knudsen en mijn zwager Michael Knudsen. Ik ben een opgeleide verpleegster en in 2014 kregen Anders en ik onze dochter Emilia. De baan als verpleegkundige met wisselende diensten en een drukke werkomgeving paste niet bij ons gezinsleven en het dagelijks leven.

Tegelijkertijd kocht ik vanuit het buitenland de bekende Freddy-broeken en betaalde telkens een fortuin aan douane. Anders en ik kwamen daarom op het idee om de populaire broeken in Denemarken te verkopen. In het begin werkte ik als verpleegster naast Shapeit.dk, maar het overtrof alle verwachtingen en ik moest al snel mijn baan als verpleegster opzeggen en fulltime bij Shapeit.dk gaan werken.

We zagen al snel dat de markt voor fitnesskleding in Denemarken een beetje saai was, zonder focus op pasvorm en kleuren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om fitnessmerken erbij te nemen die destijds nog niet in Denemarken verkocht werden.


Ontwerp van ons eigen merk Gymone

In 2020 zijn we begonnen met het ontwerpen van ons eigen merk Gymone. Onze gedachten hierachter zijn om de perfecte stijlen voor onze klanten te creëren op basis van de vraag en feedback die we in de loop van de tijd van u hebben ontvangen.
Wanneer we een nieuwe stijl ontwerpen, is een van de belangrijkste dingen voor ons dat de pasvorm perfect is en dat het materiaal van hoge kwaliteit is. Onze panty's moeten squat pro zijn, steun in de taille hebben en veel stretch bevatten. We streven er ook naar om ervoor te zorgen dat alle vrouwen zich op hun gemak voelen in onze stijlen. Momenteel breiden we de collectie zelfs uit met bijpassende sets, joggingsets en nog veel meer.


Door de jaren heen hebben we Gymone nog verder ontwikkeld en gepersonaliseerd. In 2022 verkochten we ruim 15.000 panty’s. Gymone is een "bekend merk" geworden in de sportindustrie in Denemarken. Bovendien zijn onze stijlen getest door professionele atleten, die het volgende zeggen: "De kwaliteit is top". Ze worden beoordeeld als "best in test". We hebben B2B ook een optie gemaakt voor bedrijven die Gymone aan hun klanten willen doorverkopen.


Bekijk de bestsellers van Gymone

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Het ontwerpproces

Al onze producten zijn door mij ontworpen. Als ik met een nieuw product start, is dat vaak gebaseerd op de behoeften en vraag van mijn klanten. We nemen altijd de feedback van de klant mee in het overwegingsproces bij het creëren van een nieuwe stijl. De volgende fase is de selectie van het materiaal. Het is duidelijk het belangrijkste onderdeel van het ontwerpproces. Ik moet kunnen vasthouden aan het feit dat de kwaliteit van topklasse is, en Gymone moet de kwaliteit van ons universum hier op Shapeit.dk weerspiegelen.

Wij krijgen dan een monster mee naar huis.

Wij testen onze monsters altijd op alle denkbare manieren. We wassen ze +10 keer, we trainen er enkele maanden in en nog veel meer. Dit is een natuurlijk onderdeel van het uitvoeringsproces bij het creëren van een nieuw Gymone-product voor de collectie.

Als we de stijl na deze testperiode goedkeuren, starten we met de productie van het product en kunnen we het product vervolgens op de website zetten zodat onze klanten het in handen kunnen krijgen. Nieuwe Gymone-stijlen zijn altijd een succes bij onze klanten, omdat we ons bij de voorbereiding van het product op hun feedback hebben geconcentreerd. We waarderen onze klanten enorm, en we willen hen dat laten zien door hun gedachten te betrekken bij de voorbereiding van nieuwe stijlen. Wij maken ze tenslotte voor u. Dank aan al onze prachtige Gymone-meisjes. Wij waarderen u ongelooflijk hoog.

Enorme knuffels van de oprichter/partner van Lærke Knudsen