Over Shapeit.dk

Volg ons op Facebook en Instagram @Shapeit.dk

Over Shapeit

De beste fitnessselectie van Denemarken

Shapeit.dk

Bij Shapeit.dk vindt u altijd het beste fitnessaanbod voor dames, evenals professioneel advies over modellen en maten die bij uw behoeften passen. Wij vinden het belangrijk dat wij zelf kunnen instaan ​​voor onze selectie en daarom testen wij al onze selectie zelf. Al onze modellen worden grondig getest voordat we ze lanceren, zodat we al onze klanten optimaal kunnen begeleiden. Bij Shapeit.dk hebben we allemaal een passie voor fitness, en ons team bestaat uit zowel professionele atleten, maar ook meisjes die op een leuke basis trainen. Onze klantenservice is een belangrijk onderdeel van ons DNA en we doen altijd ons uiterste best om gelukkige en tevreden klanten te hebben. In 2018, 2019, 2020, 2021 werd Shapeit.dk verkozen tot nr. 1 in de categorie beste sportkledingbedrijf op trustpilot .

Wie zijn we?

Shapeit.dk ApS is een familiebedrijf gevestigd in Hillerød. Shapeit startte in december 2015 met een focus op fitnessmode voor dames. Tegelijkertijd besteden wij enorm veel aandacht aan een goede service en het onderhouden van een goed klantcontact. In 2017 openden we onze eerste fysieke winkel in Hørsholm, en in 2018 openden we onze tweede winkel in Rødovre Centrum. Vandaag zijn we alleen in Hillerød - Onze winkel en onze webshop worden dagelijks onderhouden en gerund door 's werelds beste medewerkers, die ervoor zorgen dat onze klanten de beste ervaring hebben tijdens het winkelen bij Shapeit.dk. In 2018 en 2019 werden we genomineerd in de categorie beste E-commerce bedrijf door FDIH en in 2019. In 2020 en 2021 ontvingen we de Gazelle award van dagblad Børsen.

Wat we doen

Wij hebben een sterke focus op kwaliteit en selecteren zorgvuldig de merken waarmee wij werken. Bij shapeit.dk stellen we de klant centraal, omdat we alle uitdagingen kennen die zich kunnen voordoen bij het online winkelen. Daarom hebben we enkele maatregelen genomen die het voor onze klanten gemakkelijker maken om bij shapeit.dk te winkelen. Voor onze klanten moet het gemakkelijk en eenvoudig zijn, alles van aankoop tot ruilen, retourneren of klacht. Onze klantenservice reageert op alle berichten binnen 24 uur op alle werkdagen en is bereikbaar via e-mail, chat en telefoon. U bent ook van harte welkom om langs te komen in een van onze fysieke winkels, waar u uw goederen kunt ruilen of retourneren.

Onze selectie

We hebben het beste fitnessaanbod voor dames van Denemarken. En met meer dan 1500 verschillende modellen hebben we een selectie die bij bijna iedereen past, ongeacht of je een atleet bent, ongetraind of gewoon comfortabele en functionele kleding wilt voor je dagelijkse leven en training. Ons assortiment is voor iedereen geschikt en wij helpen je graag bij het vinden van precies het juiste model voor jou. Dus als je wilt beginnen met trainen en de juiste trainingsset niet kunt vinden, kunnen wij je helpen. We hebben maten variërend van XS tot XXL, wat betekent dat we een selectie hebben, ongeacht jouw vorm en figuur. Al ons assortiment wordt zorgvuldig getest door onze professionele medewerkers, zodat we de kwaliteit in ons assortiment kunnen garanderen. Wij vinden het belangrijk dat de merken die wij verkopen een identiteit en professionaliteit hebben en voldoen aan onze kwaliteitseisen.