OVER FREDDY WR.UP®

OVER FREDDY WR.UP®

Freddy WR.UP® is een Italiaans merk, ook bekend als buttpants, die je vormen op een mooie en natuurlijke manier helpen benadrukken. Freddy WR.UP® is geschikt voor iedereen, of je nu topgeschoold bent of niet. Freddy WR.UP® heeft bovendien een verstevigend effect, omdat ze zijn ontwikkeld met speciale naden die de ballen definiëren en een ondersteunende en verstevigende werking hebben.

VORM & VORMINGSEFFECT

Een individuele siliconenband geeft vorm en vormt de taille, terwijl de broek omhoog en op zijn plaats wordt gehouden. Hoogwaardige stof met precies de juiste hoeveelheid stretch, gecombineerd met strategisch geplaatste panelen die de heupen en dijen glad maken en vormen.

VERSTERKENDE EFFECT

Speciale stiksels definiëren de bollen en hebben een verstevigende en ondersteunende werking.

Het gebruikte materiaal is een katoenen jersey, die is ontwikkeld om een ​​verstevigend effect en extreme elasticiteit te garanderen.

De speciale anatomische vorm en de verschillende krommingen in het inzetstuk rond de ballen zorgen voor een vormend en verstevigend effect en liften de ballen.

Door de gebruikte materialen en de naden zit de broek helemaal tussen de bollen en ontstaat er een push-up effect.

Individuele siliconenband, die de pasvorm in de taille verbetert met extra vormgevend effect. De band wordt in de tailleband geplaatst

Ultralicht siliconenmembraan, dat een vormend en verstevigend effect creëert. Het membraan wordt in de broek geplaatst, op het punt tussen het dijbeen en de heup.