Planet Nusa træningstøj - Alternativ hos Shapeit

Planet Nusa trainingskleding - Alternatief bij Shapeit

Bent u op zoek naar Scandinavisch design en hoge kwaliteit in uw trainingskleding? Hoewel Planet Nusa een populaire keuze is, biedt Famme een geweldig alternatief met een ruime keuze aan stijlvolle en functionele trainingskleding. In deze gids presenteren wij enkele van de beste producten van Famme die geschikt zijn voor verschillende trainingsvormen.

Voor yoga en pilates

Bij rustigere bewegingsvormen zoals yoga en pilates zijn comfort en bewegingsvrijheid essentieel.

Zachte legging

Softy Leggings fra Famme

Fammes Softy Legging is gemaakt van een zacht en uniek materiaal dat zorgt voor maximaal comfort. Met hun hoge taille en squat-proof ontwerp zijn ze perfect voor rekoefeningen en meditatie.

Voor hardlopen en cardio

Als het gaat om intensieve trainingen zoals hardlopen en cardio, zijn ademend vermogen en ondersteuning belangrijke factoren.

Scrunch naadloze legging

Scrunch Seamless Leggings fra Famme

Deze legging is gemaakt van vochtafvoerend en rekbaar materiaal, waardoor hij ideaal is voor intensieve trainingen. Het flatterende scruncheffect geeft een extra stijlvolle touch.

Voor krachttraining

Voor krachttraining is kleding nodig die zowel robuust als comfortabel is.

Endurance-legging met zak

Endurance Pocket Leggings fra Famme

Met grote zakken en een zacht, rekbaar materiaal is deze legging perfect om je essentiële spullen bij de hand te houden tijdens je training.

Voor dagelijks gebruik en lichte training

Voor een casual stijl die toch functioneel is, zijn oversized T-shirts een goede keuze.

Essentieel oversized T-shirt

Essential Oversized T-Shirt fra Famme

Dit comfortabele katoenen T-shirt met stretch is perfect voor dagelijks gebruik en trainingen met lage intensiteit.

Voor buitenactiviteiten

Wanneer de temperatuur daalt, is het belangrijk om warm te blijven zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid.

Thermische legging

Thermal Leggings fra Famme

Deze met fleece gevoerde legging is perfect voor trainingen in de buitenlucht. Ze zijn zowel warm als elastisch , waardoor ze ideaal zijn voor hardlopen bij kouder weer.

Stijlvol schoeisel

Maak je outfit compleet met comfortabele en stijlvolle schoenen.

Endorfine RX1-schoenen

Endorphin RX1 Shoes fra Famme

Deze hardloopschoenen zijn ontworpen met een goede schokabsorptie en een ademend mesh-materiaal dat zorgt voor comfort tijdens de training.

Conclusie

Terwijl Planet Nusa prachtige ontwerpen aanbiedt, biedt Famme je hoge kwaliteit en Scandinavisch design met de focus op functionaliteit en stijl. Welke trainingsvorm u ook verkiest, wij hebben iets voor u. Bezoek onze collectie en ontdek vandaag nog jouw nieuwe favoriete workoutkleding!

Terug naar blog