Tights guide - alt du behøver at vide!

Pantygids - alles wat je moet weten!

De ultieme pantygids

Het kopen van trainingsleggings kan een uitdaging lijken als je naar alle variaties op de markt kijkt. Hoe weet je welke stofsoort, vorm, functie en maat het beste bij je past? Het hoeft echter niet zo moeilijk te zijn als je misschien denkt. In deze gids bespreken we alles wat je moet weten voor je volgende panty-aankoop. Maten, stof, soort training, kenmerken. Alles waar je je ooit over hebt afgevraagd om het gemakkelijker voor je te maken om je ultieme panty te vinden.

Inhoudsopgave

1.1 Naadloos
2.1 Ras
2.4 Yoga
3.2 Lengte
3.3 Zakken
3.4 Warmte
4.1 Camo
4.3 Kleuren
4.4 Scrunchen
5. Grootte
5.1 Stof

Stof- en productietechnieken

Naadloze trainingslegging

Naadloze of naadloze kledingstukken zijn kledingstukken die (meestal) worden geproduceerd door een rondbreimachine en daarom als buis worden gebreid om naden in het kledingstuk te voorkomen. Dit resulteert in zachte en comfortabele kledingstukken die een goede bewegingsvrijheid bieden en licht aanvoelen op het lichaam. We hebben een grote selectie naadloze kledingstukken met verschillende functies waaruit u kunt kiezen.

Panty met stiksels

In onze panty's, die niet naadloos zijn gemaakt, gebruiken we hoogwaardige stof die aan elkaar is genaaid met steken die zijn ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek. Essential Tights zijn een goed alternatief als je een panty met naden wilt. Deze heeft een goede compressie, ligt hoog in de taille en heeft een elastische stof met hoge dichtheid.

Schering breien

Naadloos kettinggebreid is een techniek binnen de naadloze productie die resulteert in zeer elastische, ademende en duurzame kledingstukken. De technologie bindt het garen sterk samen met parallelle lussen die in een zigzagpatroon aan elkaar zijn gebonden. Verschillende van onze kledingstukken worden met deze technologie geproduceerd, waaronder Agility Tights en Stamina Tights .

Inslag gebreid

Inslagbreisel is een andere productietechniek die verschilt van kettingbreisel doordat het van links naar rechts in rijen wordt gebreid in plaats van het verticale breiwerk van de schering dat op en neer door het kledingstuk gaat. Het voordeel van de inslagtechnologie is dat kledingstukken ontstaan ​​die rekbaar en comfortabel zijn, maar ook goed isoleren en warmte vasthouden in koude omgevingen. De meeste naadloze kledingstukken worden met deze technologie gemaakt.

Panty's van wol

Onze Wool Knit-leggings zijn gemaakt van merinowol en zijn superzacht, antistatisch en vochtafvoerend. Deze legging isoleert goed tegen de kou en is zowel geschikt voor een rondje hardlopen in de winterkou als om lekker thuis te ontspannen.

wollen ondergoedset

Activiteiten

Panty's voor hardlopen

Om de beste hardlooplegging te kiezen, zijn er verschillende dingen waar je aan moet denken. Onder andere. wil je een panty die de loopbeweging bevordert, die niet afzakt tijdens het hardlopen en die past bij de temperatuur waarin je gaat hardlopen. De meeste hardloopleggings zijn genaaid (dus niet naadloos) om de typische loopbeweging te ondersteunen, maar als je dat wilt een veelzijdige panty die zorgt voor goede bewegingsvrijheid in alle richtingen, ook een naadloze panty met een sterke tailleband die goed aansluit op het lichaam kan een goed alternatief zijn. Techna Tights en Ella Tights zijn twee van onze hardloopleggings met de beste naden. Als je in de kou wilt rennen, kan onze zachte Softy-panty ook een goede kandidaat zijn.

Panty's voor krachttraining

De beste panty's voor krachttraining zijn panty's die een goede grip hebben, niet snel transparant worden en die een goede bewegingsvrijheid bieden. Zorg er ook voor dat de panty hoog in de taille zit en goed aansluit, zodat deze niet afzakt tijdens het trainen. Voor dit type training zijn panty's zoals de Vortex Tights 2 en de Elevate Vortex 2 panty geschikt.

Panty's en broeken voor wandelen en klimmen

Als je op zoek bent naar een trainingslegging voor het wandelen en klimmen, is het verstandig om ervoor te zorgen dat je een legging hebt die duurzaam en flexibel is. Daarnaast is het verstandig om ervoor te zorgen dat deze goed aansluit en niet afglijdt tijdens de reis. Als u op reis gaat, kan het verstandig zijn om u aan te passen aan het weer. Kies daarom een ​​broek of panty die voor extra warmte zorgt, zoals onze Everest Thermal Pants of Light Thermal Leggins .

Influencer in korte broek om te wandelen Broek om te wandelen

Panty's voor yoga

De beste yogabroeken zijn bij voorkeur een broek of panty van zachte en rekbare stof die voor een goede bewegingsvrijheid zorgt. Je kunt kiezen voor een klassieke yogabroek met wijd uitlopende pijpen of strakkere, maar zachte panty's zoals onze Softy-legging .

Panty's voor dagelijks gebruik

Wij zijn ook grote voorstanders van het gebruik van panty's voor dagelijks gebruik. Voor dagelijks gebruik heb je iets andere behoeften dan voor intensieve krachttraining. Onder andere. Misschien wil je ervoor zorgen dat je een panty hebt die extra flatterend is, een cool ontwerp heeft en comfortabel is om langdurig te dragen. Voor dagelijks gebruik adviseren wij b.v. de populaire alternatieven Ribbed Flare Pants , Yoga Flared Pants en Softy Leggings .

Terug naar blog