De bedste løbe tights

De beste hardlooplegging

Hardlooplegging

Zachte hardlooplegging die hardlopen tot een comfortabele bezigheid maakt.

Op de website vind je trainingskleding voor alle soorten trainingen, in deze post richten we ons op cardiotraining. Hardlopen , joggen en goede wandelingen . Zelfs als de training nog niet voorbij is omdat je een nieuwe panty gaat kopen, is dit zeker een goed beginpunt. Onze trainingsleggings zijn geschikt voor alle lichaamstypes en -vormen. Ze zijn gemaakt van een stof die ademt en 100% squat-proof is, terwijl ze ontzettend comfortabel zijn om te dragen. Als u gaat hardlopen, is het van essentieel belang dat u een legging heeft die goed blijft zitten en niet afrolt of naar beneden glijdt. Dit is niet alleen vervelend, maar kan ook de goede motivatie schaden.

Ook vind je veel modellen met praktische zakken aan de buitenkant van het bovenbeen, helemaal uit het zicht tijdens het trainen. Perfecte vakjes voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Ook het materiaal is belangrijk om naar te kijken. Hardloopleggings zijn vaak gemaakt van polyester en elastaan. Dit zijn synthetische materialen die zeer flexibel zijn en zweet van het lichaam afvoeren in plaats van het te binden zoals katoen dat doet. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak; velen lopen graag in naadloze panty's met andere stoffenmengsels.

Onze klanten hebben onze beste hardlooplegging verkozen:

Hardlooplegging met zak

Techna panty van Famme - functionele panty met vakjes voor bijvoorbeeld de mobiele telefoon, sleutels of andere accessoires die je mee wilt nemen op reis. De trainingslegging is squat proof, heeft een hoge taille en een brede tailleband voor een goede pasvorm. De unieke naden zijn ontworpen voor zowel functionaliteit als uiterlijk, dus dit is absoluut een panty waarin je er goed uitziet.

Eenvoudige hardlooplegging met compressie

Essential tights - een eenvoudige en stijlvolle hardlooplegging. Als een van onze bestsellers zijn dit veelzijdige en goed ontworpen panty's. De stof is elastisch, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en goede compressie tijdens het hardlopen. De trainingslegging zit hoog in de taille en heeft een uniek hold-in effect. Het is geliefd bij onze klanten omdat het voor bijna alles gebruikt kan worden!

Bekijk hier onze selectie hardloopleggings
Terug naar blog