https://shapeit.dk/collections/famme

Gids voor betere lichamen

Better Bodies is al lang een gevestigde naam op het gebied van damestrainingskleding en we hebben hun producten met trots in onze winkel opgeslagen. Hun innovatieve ontwerpen, hoge kwaliteit en focus op het creëren van kleding die zowel functioneel als stijlvol is, hebben ze tot een favoriet van velen gemaakt.

Waarom is de trainingskleding van Better Body populair geworden?

Better Bodies is o.a. bekend om het grote aanbod aan stijlen voor professionele atleten . Waar wij bij Shapeit ons meer richten op het trainen voor iedereen. Daarom hebben wij stijlen met inspiratie geselecteerd. die aan veel van dezelfde criteria voldoen die we bij Better Bodies waarderen: hoge kwaliteit, geweldige pasvorm , innovatieve ontwerpen en een diep begrip van de behoeften van vrouwen op het gebied van trainingskleding.

Better Bodies-panty's

Better Bodies staan ​​bekend om hun hoogwaardige panty's , die wereldwijd de harten van veel vrouwen hebben veroverd. Hun panty's zijn verkrijgbaar in een reeks prachtige kleuren, waaronder klassiek blauw en stijlvol grijs , die perfect passen bij elke trainingsgarderobe. Ze bieden zowel panty's met hoge taille die optimaal comfort en ondersteuning bieden, als scrunchpanty's in verschillende patronen die je natuurlijke rondingen flatteren en benadrukken. Welk type je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een panty krijgt die functionaliteit met stijl combineert.


Tie Dye Scrunch-legging: een must-have


Een van de meest populaire items die we met veel enthousiasme aanbieden, is onze Tie Dye Scrunch-legging van Famme . Deze panty is niet alleen een eyecatcher door het prachtige tie-dye patroon , maar is ook ontworpen om je natuurlijke rondingen op een flatterende manier te accentueren. Met hun scruncheffect aan de achterkant en hoge taille bieden ze zowel ondersteuning als stijl, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van elke trainingsgarderobe.

Onze Tie Dye Scrunch-legging vind je hier


Scrunchlegging: accentueer uw vormen

Better Bodies staan ​​bekend om hun scrunchpanty's . Deze zijn ontworpen om je natuurlijke rondingen te accentueren. Ze zijn perfect voor degenen die extra ondersteuning en een flatterende pasvorm willen die de achterkant op een flatterende manier liften en vormen.


Panty's met hoge taille: ultiem comfort en ondersteuning

Panty's met hoge taille bieden ultiem comfort en ondersteuning tijdens je training. Dankzij de hoge taille die de legging op zijn plaats houdt, kun je je volledig op je training concentreren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij afzakt. Deze legging is ideaal voor zowel intensieve trainingen als ontspannende yogasessies.


Shorts: perfect voor zomertraining

Voor de warme maanden bieden wij ook een ruime keuze aan korte broeken . Onze shorts zijn ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten, zodat je je comfortabel voelt en er geweldig uitziet, zelfs als de temperatuur stijgt. Wij bieden shorts met scrunch , naadloze shorts en uiteraard shorts met zakken .


Grote keuze aan sportbeha's

Naast onze fantastische selectie panty's, bieden wij met trots ook een grote selectie sportbeha's aan. Net als Better Bodies weten wij hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te hebben tijdens de training, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er voor elke smaak en behoefte iets te vinden is. In ons assortiment vind je ook een ruime keuze aan sportbeha's met open rug , die ondersteuning combineren met een stijlvol en ademend design.

Een van onze populaire keuzes is de White Signature Sports Bra , die je hier kunt vinden


Aanbiedingen en kortingscodes

Wij verwennen onze klanten graag met goede aanbiedingen en kortingscodes. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen en exclusieve kortingscodes waarmee u geld kunt besparen op uw volgende aankoop. Bekijk hier meer over kortingscodes.

We kijken ernaar uit om deze nieuwe fase met u te delen en het beste op het gebied van trainingskleding te blijven aanbieden. Houd onze winkel in de gaten voor meer spannende producten en nieuws!

Je kunt hier de volledige collectie vergelijkbare stijlen van Better Bodies bekijken

Terug naar blog