• Gratis bezorging

  Gratis Omruiling
 • NL Klantenservice

  info@shapeit.nl
 • Prijsgarantie

  We matchen alle prijzen
 • Snelle Levering

  2-3 Werkdagen
 • OVER SHAPEIT

  Welkom bij Shapeit.nl :D 

   
  Bij Shapeit.nl vind je het meest hippe fitness assortiment voor dames en deskundig advies over onze modellen en maten. Het is belangrijk voor ons om producten van hoge kwaliteit aan te bieden en daarom testen we al onze artikelen om de kwaliteit te garanderen.

  Al onze verschillende modellen worden grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht, zodat we producten van topkwaliteit kunnen aanbieden.

  Bij Shapeit.nl hebben we allemaal een passie voor fitness en ons team bestaat uit zowel topsporters, maar ook dames die wekelijks naar de sportschool gaan.

  Onze klantenservice is een van de belangrijkste onderdelen van wie wij zijn en we streven ernaar om onze klanten altijd een stap verder te helpen of te adviseren.

  Shapeit.dk werd in 2019 uitgeroepen tot #1 op trust pilot in de categorie beste sportkleding, we zijn gevestigd in Denemarken en bieden luxe Scandinavische merken aan.

  We leveren nu ook in Nederland en Belgie dus waar wacht je nog op? Bekijk het meest gewildste sportkleding nu op shapeit.nl!

  Tot in de webshop! 

  Liefs, 

  Team shapeit ♥