• Gratis bezorging vanaf €49

  Gratis Omruiling
 • NL Klantenservice

  info@shapeit.nl
 • Prijsgarantie

  We matchen alle prijzen
 • Snelle Levering

  2-3 Werkdagen
 • RETOURNEREN

  SNEL EN EENVOUDIG RETOURNEREN 

  Wanneer je op shapeit.nl winkelt heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te annuleren. Wanneer je je artikel wilt retourneren of ruilen, stuur dan een email naar info@shapeit.nl. Vermeldt jouw ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren of ruilen.   

  Het annuleringsrecht gaat in op de dag wanneer je het artikel(en) ontvangen hebt. Als de deadline verstrijkt op een feestdag, zaterdag, constitutionele dag, kerstavond of oudejaarsavond, wordt de deadline verlengd tot de volgende werkdag.  

  Wanneer je ervoor hebt gekozen om jouw artikelen te retourneren dient de artikel(en) met zorg gehanteerd te worden en in goede staat te verkeren. Stuur de artikelen altijd in de originele verpakking terug. Hangkaartjes en prijskaartjes mogen niet worden verwijderd. Je dient ons een e-mail te sturen binnen 29 dagen na het dag van ontvangst van het artikel. Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakket/ de artikel(en) totdat we deze ontvangen om jouw aankoopbedrag teruggestort te krijgen. 

  Bewaar daarom de factuur van de expediteur en alle track-en-trace codes om jouw pakket in de gaten te houden. We vergoeden geen kosten wanneer je ervoor gekozen hebt om een product te retourneren.  

  HEB JE EEN RETOURLABEL NODIG?   
  Wanneer je je artikelen verzekerd wilt retourneren kan je bij ons een retourlabel bestellen. Neem dan contact met ons op via info@shapeit.nl en vermeld je ordernummer en welke artikelen je wilt retourneren. 

  We sturen je vervolgens een retour label per e-mail die je kunt gebruiken om jouw artikel(en) te retourneren. De kosten voor de retourlabel zijn € 13.00. Wanneer je ervoor hebt gekozen om een retourlabel bij ons te kopen wordt het bedrag die reeds betaald is in mindering gebracht met de kosten van het retourlabel. 

  Ons retourlabel is verzekerd en daarom nemen we alle kosten voor onze rekening, of wanneer er iets mis kan gaan tijdens deze zending. We willen je graag aanraden om deze retourlabel te gebruiken omdat jouw pakket verzekerd is en de kans dat je je geld niet terug zou ontvangen omdat een pakket verloren kan gaan, niet kan realiseren. Indien je geen retourlabel aanschaft is het jouw eigen verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat wij het pakket in goede orde ontvangen.  

  RETOUR PROCEDURE 
  We verwachten dat je de goederen zo snel mogelijk na jouw annuleringsbericht verzendt en dat jouw pakket binnen 14 dagen bij ons zijn aangekomen. We verwachten dat het artikel(en) ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het ontvangen hebt. Vanaf het moment dat we je retourpakket ontvangen, is de verwerkingstijd maximaal 3 werkdagen.  

  We nemen geen pakketten aan die zonder distributie zijn verzonden. Alle retour pakketten moeten naar ons adres worden verzonden. Voeg een kopie van de orderbevestiging met ordernummer toe in jouw pakket. Wanneer we je pakket ontvangt, controleren we het artikel en ontvangt je het bedrag terug die je bij de aankoop betaald hebt. Het bedrag wordt teruggestort op hetzelfde wijze waarop de betaling gedaan is. Als je bijvoorbeeld met een kaart betaald hebt, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de bankpas die je bij de aankoop hebt gebruikt. Als je gebruik hebt gemaakt van ons retourlabel, wordt er € 13,00 in mindering gebracht op het bedrag die we terugbetalen.  

  LET OP! 
  We kunnen artikelen die gedragen of beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen zoals rook-, wasmiddel- of parfum luchtjes, niet als retourzending accepteren. Daardoor kun je jouw aankoopbedrag geheel of gedeeltelijk verliezen. Ook wanneer het item beschadigd is geretourneerd, terwijl jij er verantwoordelijk voor was, kun je geheel jouw aankoopbedrag verliezen. Neem altijd eerst contact met ons opnemen via email naar info@shapeit.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10:00-15:00. 

  Let op! Om hygiënische redenen kunnen we geen slipjes vervangen of retourneren.   

  RETOUR ADRES 

  Wanneer je geen gebruik maak van ons retourlabel, stuur dan je retourpakket naar het onderstaande adres:  

  Shapeit ApS 

  Vølundsvej 19C

  3400 Hillerød, Denemarken