• Gratis bezorging vanaf €49

  Gratis Omruiling
 • NL Klantenservice

  info@shapeit.nl
 • Prijsgarantie

  We matchen alle prijzen
 • Snelle Levering

  2-3 Werkdagen
 • Retour & Ruilen

  Retourneren

  Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Retourneren is bij ons geen probleem. Volg onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken: 

  Let op! Bij ons betaal je altijd zelf je retourkosten, indien je je items wilt ruilen voor wat anders, betaal je geen extra kosten!

  Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan via info@shapeit.nl of verstuur je pakketje op eigen kosten terug naar ons adres. Je hebt de  mogelijkheid om gebruik te maken van onze verzekerde retourlabel. De kosten hiervoor zijn € 13,00. We versturen je een label op via mail. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om je pakketje daadwerkelijk retour te sturen. Vergeet niet de pakbon bij te voegen. 

  Let op: wij accepteren alleen items met aangehechte kaartjes en let erop dat de items in de juiste verpakkingszak terug worden gezonden om problemen te voorkomen.

  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening. Je kunt een label aanvragen via mail, de kosten hiervoor zijn €13,00. Indien je de gehele bestelling retour stuurt, worden de verzendkosten in mindering gebracht. Heb je zelf je retourkosten betaald, dan ontvang je geheel je aankoopbedrag terug, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

  De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Als je een gratis product bij je bestelling hebt ontvangen dien je deze ook retour te sturen. 

  Wij nemen artikelen niet retour indien:

  • De artikelen naar rook, eten of parfum ruiken.
  • De artikelen zijn gedragen. 
  • Er geprobeerd is een artikel zelf te repareren.
  • De aangehechte kaartjes ontbreken
  • Pas op met make-up! Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour.
  • Schoenendozen mogen niet beschreven of beplakt zijn.
  • Je retourzending te laat door ons wordt ontvangen.

  SALE ITEMS GEKOCHT?

  Ook tijdens de Sale is het mogelijk om je order te retourneren tegen de gebruikelijke voorwaarden. Bij retouren van hetzelfde product uit verschillende orders wordt de laagste prijs terug gestort - zo houden we het eerlijk voor iedereen.

  Vergeet niet je pakbon in het pakketje te doen. Als we niet weten wie de afzender is kunnen we de retourzending niet verwerken. 

  (Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Dus bewaar je track&trace goed!)

  Ons retouradres: 

  Shapeit ApS
  Vølundsvej 19C
  3400 Hillerød, Denmark

  Ruilen

  Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Stuur ons een mail (info@shapeit.nl) om te laten weten welk item of maat je ervoor in de plaats wilt. Vervolgens sturen we je een retourlabel om je pakketje GRATIS retour te sturen. Wij zullen dit dat in orde maken zodra je retourzending bij ons binnen is. De verzendkosten voor het terugsturen betalen wij.