• Gratis bezorging vanaf €49

  Gratis Omruiling
 • NL Klantenservice

  info@shapeit.nl
 • Prijsgarantie

  We matchen alle prijzen
 • Snelle Levering

  2-3 Werkdagen
 • Volg ons op Instagram voor leuke winacties @Shapeitnl

  Embrace Jeans

  The Perfect Fit

  PEOPLE LOVE OUR PRODUCTS

                                   
    ⭐⭐⭐⭐⭐

  "De Embrace jeans is mijn favoriete item in mijn kledingkast! De broek sluit perfect aan op je lichaam. Er zit veel stretch in, waardoor de broek niet strak aanvoelt. Mijn favoriete kleuren zijn licht blauw en grijs. Deze kleuren kan je leuk combineren met andere items."

  Liefs,
  Daphne


    ⭐⭐⭐⭐⭐

  "Omdat ik bredere (gespierdere) benen en billen heb dan de gemiddelde vrouw door het trainen, passen spijkerbroeken vaak in de taille niet goed, dan zit het te strak bij de benen/billen en veel te ruim in de taille. Dat is bij deze jeans verleden tijd, hij sluit perfect aan! Tegelijkertijd is hij wel écht skinny, hij zit super strak, daar moet je van houden.

  Omdat hij zo stretchy is......

   

   
    ⭐⭐⭐⭐⭐
   
  "De MUST HAVE in jouw kast! Deze Embrace Jeans broeken zijn perfect voor elk type figuur, van klein, groot, gespierd, dun tot wat grotere maatjes! In deze broeken zit namelijk zo veel stretch dat ze altijd als gegoten zitten!
  Deze broek trek je 1x aan en wil je nooit meer uit doen! Wil je een keer een andere broek aan doen, en je hebt hem aan denk je toch weer aan die heerlijk Embrace Jeans! Daarom heb ik ze ook al in verschillende kleuren want deze broek word je gewoon verliefd op!
  De MUST Have in jouw kleren kast!"

   

  Liefs,
  Jante


  ⭐⭐⭐⭐⭐

  "Wat zitten de broeken lekker zeg! De kwaliteit van de Embrace broeken is echt fantastisch. Ik heb bijna alle kleuren en ze komen precies overheen met de foto's. Ze sluiten goed aan op je lichaam. Super leuk voor jonge meiden maar ook voor wat oudere. Embrace jeans is zeker een aanrader!"

  Liefs,
  Vera

  EMBRACE YOURSELF

  Sold out
  Sold out
  Sold out