• {{ date }
  • door Charmaine De Bruijne
 
Je hebt de uitdrukking waarschijnlijk al eerder gehoord. Maar wat is er precies naadloos? En waarom is het zo populair geworden in fitnesskleding?  

 

Verschillende van onze populaire fitnessmerken hebben soortgelijke artikelen ontworpen van seamless kwaliteit en in dit artikel willen we je vertellen wat de voordelen hiervan zijn: 

Seamless fitnesskleding heeft een breed scala aan voordelen: 

1. Ruime aanbod Seamless leggings 
 We hebben een aantal merken bij shapeit die naadloze leggings aanbieden waaronder:


2. Vormgevend design
We richten ons natuurlijk erop om de juiste shapes te dragen, het seamless productieproces van deze leggings biedt voldoende compressie en zorgt ervoor dat de leggings enorm vormgevend zijn, een hoge taille houdt de legging op z'n plek en zorgt ervoor dat-ie niet na een halfuur squatten ergens op half elf hangt en het scrunch-effect van deze tights benadrukken je vormen op de beste manier, hiermee benadruk je de natuurlijke vorm van je kont, waardoor je billen optisch groter en ronder lijken. :) 


3. Biedt enorm veel bewegingsvrijheid
Omdat de leggings zo enorm flexibel zijn wat zeer aangenaam voelt tijdens het trainen, worden de leggings ook wel beschouwd als een van de meest gewilde comfortabele leggings van dit moment 


4. Voorkomt zweetplekjes
Het goed ademende design van de leggings ontwijkt eenvoudig de vochtopname en zorgt ervoor dat het lichaam gekoeld blijft tijdens het trainen en dat zweetplekjes geabsorbeerd worden. 


5. Voorkomt huidirritatie en schuurplekjes tijdens het sporten
Omdat de leggings ontworpen is zonder enige naden, kun je met een gerust hart sporten zonder je druk te maken om huidirritaties of schuurplekjes.

 
6. Levensduur van je sportkleding
De seamless leggings zorgen ervoor dat jij zonder zorgen een intensieve work-out kunt uitvoeren zonder dat er hierbij slijtage wordt veroorzaakt. Dit duurzame productieproces is dan ook een van de belangrijke redenen voor de enorme populariteit van de seamless leggings.   

Bekijk hier ons ruim aanbod aan SEAMLESS LEGGINGS