• {{ date }
  • door Michael Simmenes Knudsen

Bij Shapeit.nl hebben we een samenwerking met online coach en gezondheidsexpert - Camille Wagner en haar cliënt Camilla.  

Camilla heeft moeite om de laatste paar kilo's af te schudden na 2 zwangerschappen en heeft talloze methodes en kuren geprobeerd, maar helaas zonder enige succes.  Ze heeft eindelijk haar weg naar succes gevonden met de hulp van Camille Wagner. Lees onze BLOG over Camilla's verhaal hier:  

Het YOYO-effect "Ineens zijn ze weg, maar dan krijg ik ze toch wel dubbel en dwars terug”.  

Ik ben Camilla 39 jaar oud- ik woon samen met mijn vriend en wij hebben samen 2 lieve meisjes, een van 1 en een van 6 jaar 🌟    

Na ons eerste kind in 2014 ben ik ongeveer 10-13 kilo aangekomen. Wat ik ook al geprobeerd heb om af te vallen, niets bleek te helpen. Ik heb een gezond leefstijl en ik ben ook 4-5 keer per week naar de sportschool gegaan. Ik heb een aantal smoothies en soep kuren geprobeerd om af te vallen maar het was mij niet gelukt. De moed zakt steeds dieper in mijn schoenen als ik hierover nadenk. Soms viel ik eens 2-5 kilo's af en daarover was ik natuurlijk apetrots, maar de week erop zitten ze er weer gewoon bij. Hoe is dat überhaupt mogelijk??  🙄  

Na mijn laatste bevalling in 2019, kwam ik totaal 22 kilo aan, daarna heb ik een doel gesteld en dat was dat er drastisch iets moet gebeuren! Alle overtollige kilo's moeten eraf worden getraind want zo kon ik niet meer verder. Dan eet ik maar de droge kip, broccoli en bonen iedere dag maar afvallen zal ik! Ik had een constante focus op het cijfer op de weegschaal. En die moest er echt af!   

Op een dag zat ik op Instagram te scrollen ik kwam een "Online Coach en Health Expert on Women's Health" tegen, namelijk Camille Wagner. Ze posten iedere dag enorm veel voor-en-na foto's van mensen die afgevallen zijn, en dit keer bleef haar bericht wel even hangen.   

Ik volg Camille al een tijdje, maar ik heb haar profiel nog nooit echt goed bekeken. Ik heb haar profiel goed doorzocht en ze inspireerde mij door een aantal foto’s, ik zag dat er meerdere vrouwen net als ik zijn met verbazingwekkende resultaten. Dat inspireerde mij ten volle, en ik dacht met haar wil ik verder. Ik kreeg ineens weer moed om opnieuw een nieuwe methode aan te pakken om de kilo’s toch kwijt te raken. 🤩   

Ik was zo geïnspireerd dat ik meteen contact op nam met Camille, waar we ook een heel goed gesprek hadden over wie ik ben, wat ik allemaal geprobeerd heb en wat mijn doelen waren. Aan het eind van het gesprek wist ik zeker dat we samen konden werken en dat ik haar methode wil gebruiken.  Ze had wel gouden woorden en dat waren "Niets is verboden". Huh? Wat een gekke uitdrukking wanneer je moet afvallen? Dan moet ik toch juist op moet voeding letten??    

Voor mij was het einde van ongeïnspireerde maaltijden die je niet voldoende voedt en constante training zonder enige vorm van plan, iets van het verleden. Vanaf nu kijk ik voor me met een nieuw doel, dat was om toch lekkere maaltijden te eten die mij voedt, waardoor ik beter kan presteren, ik voel me een stuk vrolijker en na een week zat ik al beter in mijn eigen vel. Ik voelde het verschil al, maar ook wat goede voeding aan je humeur kunt verrichten. Dat is verbazingwekkend.    

Nu krijg ik heerlijke eenvoudige en gezonde eten bij ieder maaltijd en leuke trainingsprogramma's die ik thuis of in de sportschool kan doen. Deze trainingen en dieetwensen zijn allemaal aangepast om aan mijn doelen en wensen te voldoen. Ik voel me gehoord en ik heb ik wat ik ook zelfs leuk vindt om te doen en te eet. Iedere dag wat ik afviel voelde bijzonder. Het inspireert me nog meer en ook juist om gezonder en gelukkiger te zijn. Een ding die ik geleerd heb was dat het een proces is, en in deze proces moet je van jezelf houden. Kijk wat heb ik, 2 prachtige kinderen, en een wonderlijke man. Ik heb geen reden om me slecht te voelen, maar toch wil ik gemotiveerd zijn en goed in mijn vel zitten 😊   

"Camille Wagner was mijn manier om tot de laatste kilo's te komen! 💪 "  

Hieronder kun je enkele recepten vinden die ik in de loop van een dag allemaal hebt gegeten die ook bijzonder lekker waren :D  

Ontbijt 🍓 

 

 Ik was totaal en al verrast over mijn ontbijt smoothie. Heerlijk om iets zo vers en zoet in de ochtend in te nemen. Een bom van proteine en dit heeft zeker een verzadigend effect! Zeker een aanrader!

 

Tussendoortje 🧀 

Voor de lunch heb ik een snack die bestaat uit 2 crackers met kaas en natuurlijk een groene salade blaartjes met een tomaat en kruiden! 😉 Super heerlijk!    

Lunch 🥑 

 Een lekkere broodje met kip en gezonde vetten 😊 Ssssmullen 

 

Na middag Tussendoortje 🍧 

We weten het allemaal - de suiker verlangen die komt in de late namiddag als je op je werk zit - en er is altijd iemand die zegt 'moeten we niet even een taartje pakken?' Dat zijn moeilijke keuzes, maar ik neem het toch niet, ik heb een heerlijke snack.  

Bosbessen, banaan, een beetje eiwitpoeder gegarneerd met kokoschips. :) 

 Diner 🥩🥯 

Rundvlees, toast brood, eieren, uien, rode biet en natuurlijk; suikervrije ketchup!  

Ik viel af omdat ik voldoende at, voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt en in beweging bleef. Ik kan deze methode iedereen aanbevelen! Probeer opnieuw en vergeet niet lief te zijn voor jezelf <3

 

Veel liefs,

Cammila